Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Mystrium – ett sagolikt konstkollo (5-8 år)

24 juli, 2017 - 27 juli, 2017

Så var det äntligen dags för Strandverkets konstkollo som pågår under fyra härliga sommardagar! Under tre dagar arbetar barnen, under ledning av våra kunniga och engagerade pedagoger, med ett gemensamt utställningsprojekt som på den fjärde dagen utmynnar i en vernissage.

Tema för årets konstkollo är sagornas värld.

Vi tar utgångspunkt i den pågående utställningen Mystrium. Under fyra kreativa dagar formar barnen en saga tillsammans. Genom lekfulla aktiviteter och fantasifulla övningar får barnen tillsammans gestalta sagan i både bild och text.

Vi startar varje morgon med att lära känna varandra lite bättre och avslutar varje dag med kaka och saft! Vi målar, uppfinner kollage och dyker oss djupare och djupare in i Mystriums förtrollande värld.

Tillsammans bygger vi upp sagan i vår skaparverkstad och avslutar kollot med att bjuda in våra vänner och familj på vernissage!

Datum och tider för konstkollot för barn 5-8 år gamla (födelseår 2009-2012) är:
måndag 24/7 – torsdag 27/7
Vi möts upp kl 8.55 för att sedan ägna oss åt skapande kl 9-11. Vi avrundar med saft och fika och är redo för hemfärd kl 11.15.

Kostnad för deltagande i konstkollot är 750 kr/barn. Material, saft, fika samt diplom ingår i summan. Max antal deltagare är 10 barn.

Anmälan sker på info@strandverket.se, sista anmälningsdagen är fredag 30 juni.

Varmt välkomna till en skapande sommar på Strandverket!

Bilden är från förra årets konstkollo då vi gemensamt skapade en undervattensvärld.

Detaljer

Börjar:
24 juli, 2017
Slutar:
27 juli, 2017
Evenemang Kategori: