Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utomhusbio

4 augusti, 2016 kl 22:00 - 23:50

singin_strandverket

Torsdagen den 4 augusti bänkar vi oss åter under öppen himmel och njuter gemensamt av utomhusbio!

I år visar vi filmen Singin’ in the Rain som anses vara den bästa musikalfilmen någonsin.

Filmen utspelar sig 1927, när ljudfilmen slår igenom. Don Lockwood (spelad av makalöse dans-mästaren Gene Kelly) är en stumfilmsstjärna i Hollywood, som mest spelar i romantiska matinéfilmer. Oftast spelar han mot den blonda divan Lina Lamont. På väg till en fest i Beverly Hills får han skjuts av Kathy Selden, som inte är imponerad av honom och tycker Har man sett en film har man sett allihop. På festen träffas de på nytt och Don kan inte glömma henne.

När Don håller på att spela in sin nästa film kommer order om att de måste spela in en talfilm istället för stumfilm. Problemet med filmen är bara att huvudrollsinnehaverskan Lina Lamont pratar med en bräkande New York-accent, som inte går ihop med hennes fagra utseende. Dons partner Cosmo Brown föreslår att de gör en musikal och att Kathy, som jobbar som statist i filmen, dubbar Lamonts röst för att rädda filmen och samtidigt göra Selden till stjärna. Men Lamont anar vad som är på gång och försöker stoppa deras planer…

Filmen bjuder på fantastiska sång- och dansnummer, medryckande musik och, naturligtvis, en kärlekshistoria – som upplagt för en fantastisk utebiokväll med andra ord!

Varmt välkomna att dela den här upplevelsen med oss och alla andra! Ta med kläder efter väder och sittunderlag. Konsthallen och bistron har kvällsöppet till kl 22.00 då filmen startar. Fri entré till utomhusbion.

 

Detaljer

Datum:
4 augusti, 2016
Tid:
22:00 - 23:50
Evenemang Kategori: